Satın Almadan Önce Yangın Kapısı Things To Know

Wiki Article

Yangına Dayanıklı Kapılar ile ilişkin her detaya değindiğimiz makaslamakmıza goxu.com.tr/yangina-dayanikli-kapi angajmansına tıklayarak erişebilirsiniz.

3-) Yangın merdiveni baplarının birbirinden olabildiğince uzak olması gerekmektedir. Evetğmurlama sistemi namevcut binada yangın merdivenleri arasındaki açıklık diyagonal mesafenin nısıfsından, evetğmurlama sistemi mevcut binalarda ise diyagonal mesafenin 3de 1’inden az olmamalıdır.

Özellikle duygun ve kibar materyallerin olduğu odaların baplarının pekâlâ yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

Panik bar sebebiyle mideerden autarı çıkmak isteyenler sadece kapının eni süresince uzanan bu kilidi aşağı yakınlarında iterek bapyı harisabilirler. Bu sayede çok kolay ve hızlı bir şekilde ivedi çıkış gestaltlabilir.

Yangın Bapsı Elbette Tutturulmuşr? Her binanın sahip olduğu kayran ve ihtiyacı nazar önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Kapıları Montajı mütehassıs ekipler tarafından binalmaktadır.

Ürünlerimiz TSE yangın kapısı sertifikasına sahiptir. Bu sertifikanın cepheıesna firmalar yangın bapsı deney raporlarına da mevla olmalıdır.

Yangın direnci: Yangın kapısının yangına karşı direnci, yangın güvenliği açısından en önemli faktördür. Yangın kapısının makul bir yangın direnci süresi sağlayacak şekilde tasarlandığından sakıncasız olunmalıdır.

Yangın Bapsı Infaz Amacı Yangın kapılarının üretim amacı insanoğlu katkısızlığını koruyup yangın ve tütün tülının etkilerinden izole etmektir. Yangın bapsı insanoğluın kaçışlarını emin bir şekilde yapmalarına yardımcı olur.

Yangın Bapsı Elbette Olmalı? Yangın Kapısı kullanılacağı binanın boyutlarına rabıtlı olmakla birlikte oldukça geniş üretilir. İnsanların ürkü takkadak çabucak tahliye olmasını sağlayan bu durum kişi kaybı olmaması dâhilin önemlidir.

Yangın kapisinda ürkü bar kolu ürkü simultane bapnın rahatlıkla açılması için kullanılır. ürkü barlı yangın merdiveni kapısı yardımıyla yangın merdivenine muvasala kolaylaşır. Yangın kapılarının yangına peklik sınıfları, ekseriya A, B ve C olarak sınıflandırılır.

ölçün ve sertifikasyonlara orantılı olarak gestaltlmış yangın bapları kullanılan malzemeler ve binası gereği genel anlamda curcunalı ve ısı yalıtımına yakışır ya da yardımcı  özelliktedir. Standardında olmamakla müşterek istenmesi yerinde giyotin kullanılarak eşik bölümünde de tam Yangın Çıkış Kapısı sızdırmazlık esenlanır.

Yangına dayanıklı kapıların yazgı kurtarıcı olduğu unutulmamalıdır. Çünkü bedduaşap kapılar uygun şartlarda 300 derecede yanma özelliğine sahiptir. Rastgele bir yangın yerinde oluşabilecek ısı 900 derecedir. Bu aşama ahşap bapnın nanay olması bâtınin fazlası ile yeterlidir. Bu yüzden yangın kapılarını meslekımızın önemli bir parçası haline bildirmek sorumluluklarımızdan biridir.

Yangın vakalarında insanların binaları sağlıklı şekilde bırakma etmelerini sağlayıcı Yangın Çıkış Kapısı kullanılacağı bünyeya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Binalarda kâin yangın bapları ve ana kapıların huzurı aralık yangına dayanıklı iç kapı bulundurulması da çok önemlidir. Yangına dayanıklı iç kapı, oda kapısı olabileceği kabil, bir odanın ciğerindeki farklı bir oda kapısı da olabilir.

Report this wiki page